Avui: 09:00-14:00 h , 17:00-20:00 h 938211950
Temps de lectura 3 min.

Si et ve de gust un canvi de look, el més lògic és que estiguis pensant a provar nous tints per al cabell, algun que t’afavoreixi les faccions i el to de pell. Però cal tenir en compte que, quan et tenyeixes sobreexposes els cabells a possibles agressions. La planxa o un ús abusiu de productes no és el millor pla per als cabells, i poden fer que el teu bonic nou look es faci malbé de manera ràpida. També la salut dels cabells. Per evitar que passi, cal atacar el problema des de l’arrel i tenir-ne cura cada dia. Per això, si intueixes que no hi podràs dedicar gaire temps, millor que no et tenyeixis.

A l’hora de triar, t’aconsellem que facis servir tints per al cabell de coloració de cabell natural, sense amoníac (NH3). La majoria de productes porten aquest component, que té com a funció ajudar a aclarir el cabell; però l’amoníac, a més de desprendre una forta olor, resseca els cabells i pot produir al·lèrgies en algunes persones, especialment si s’està en contacte continu.

tints per als cabells

LA IMPORTÀNCIA D'HIDRATAR ELS CABELLS

Tingues en compte que l’amoníac es fa servir com a ingredient en la indústria des de fa un segle, i la henna, des de l’edat del bronze. Un cop t’hagis tenyit notaràs els cabells més secs. Acostumen a adonar-se’n sobretot les persones amb cabells grassos, però la sequedat no és un bon signe per a la salut.

De fet, és recomanable combatre la sequedat que provoquen alguns tints per al cabell des del primer dia. I, per fer-ho, disposes de mascaretes hidratants, que aporten part dels nutrients perduts durant el procés de tenyit.

És important nodrir i tenir cura dels cabells amb productes especialment pensats per a tints. Aquests aporten un plus d’hidratació, i no només fan que es vegi brillant, sinó que en potencien el color i fan el tint més resistent. Val la pena que duri, a més, perquè es recomana no tenyir-se amb una freqüència inferior a sis setmanes. Altrament, estaràs sotmetent els cabells a massa agents químics, i això els pot fer malbé.

El condicionador serà un must d’ús diari contra la sequedat. Aplica’l després d’haver rentat els cabells, deixa’l actuar en mullat i, per optimitzar-ne els resultats, espera uns cinc minuts abans d’esbandir els cabells. A més, per a una hidratació extra pots fer servir mascareta un parell de vegades per setmana, que, a diferència del condicionador, no té límit de temps per a la seva aplicació. Pren-t’ho amb calma i aprofita-ho per fer altres coses mentre la tinguis posada.

Un altre bon aliat contra els cabells ressecs és el sèrum per als cabells. Igual que el sèrum facial, concentra molts ingredients actius que estan indicats per reparar els cabells danyats per efecte de la calor o les planxes, hidratar-los des de l’interior i fer que es vegin molt més saludables, suaus i bonics. També està indicat per acabar de donar la forma que t’agrada al pentinat i prevenir l’encrespament, o frizz, la càrrega estàtica concentrada a la fibra capil·lar que fa que els cabells es tornin desordenats i rebels.

El sèrum és una base una mica oliosa que es presenta en format líquid o amb una textura cremosa. Sigui quina sigui, vés amb compte amb la quantitat, perquè si et passes, els cabells et quedarien massa greixosos i fins i tot enganxats. Bàsicament, hi ha dues maneres d’aplicar-lo. Una, en sec, estenent el producte des de la meitat dels cabells cap a les puntes, al final del pentinat; una altra, amb els cabells humits, després de rentar-los, deixant que els cabells absorbeixin el producte del tot.

Preu